Hvordan hjelpe

For at SAS Julefly skal kunne gjennomføres, er vi helt avhengig av hjelpen vi får fra våre frivillige, privatpersoner og sponsorer. Vi er enormt takknemlige for engasjementet, omsorgen og givergleden som finnes der ute, og for de som har vært med på å gi håp til mange fattige barn, voksne og familier i Latvia, Polen og Estland gjennom disse årene. Ønsker du å være med å bidra, kan du lese mer om vårt arbeid nedenfor. 

Innsamling til vårt lager på Gardermoen 

Menneskene vi hjelper i Tallin og Riga lever under svært fattige kår og har behov for det meste. Mange ensomme og familier bor i forlatte hus eller svært enkle sosiale leiligheter som kan mangle både strøm og vann. Med dårlig isolasjon og mangel på fyringsmuligheter, blir de svært glad for å motta blant annet varme klær, sko, tepper og  som de kan varme seg på.

Gjennom året samler frivillige inn blant annet klær, sko, leker til vårt lager på Gardermoen som videre blir sortert i trailere som kjører til Tallin og Riga på høsten. Disse går til barnehjemmet og til andre vanskeligstilte i byen.
Om du har kontakter innenfor matvare produsenter/ kjeder er vi takknemlig om du kan bringe oss i kontakt med disse
Varebehovet er generelt alt hva som trengs i en familie.

Kontakt oss gjerne dersom du har noe du ønsker å gi bort til dette formålet

Salg av magnetkort til familiepakker

Salg av magnetkort som går til familiepakker er en svært viktig del av aksjonen som gjør at vi kan gi trengende familier nødvendig forsyning med mat. Magnetkortene selges til 100,-,det blir handlet inn lokale matvarer fra Estland og Latvia slik at de skal kunne bruke varer de er vant med å se i sitt hjemland.

Når Juleflyet er på plass i Latvia, deles disse familiepakkene ut til familiene under "Juletrefesten" som Juleflyet arrangerer for barnehjemmet og andre fattige familier i nærområdet. Det er stor glede når familiene mottar familiepakkene.

Årets matpakke kort koster Kr 100.-


Kontakt oss dersom du ønsker å hjelpe til med å selge familiepakker

Salg av pinsDet er produsert en pin som  er blitt en av våre årlige salgs produkter. Den får en til kr 100.-
Å ha denne pinsen på seg når en entrer ett SAS fly blir lagt merke til av fly mannskapet.

KALENDER

her vil det komme info om en kalender som er under utarbeidelse- vi kommer tilbake når den er klar